Home
Visie
Expertise
Adviseur
Contact

Expertise

Bureau De Heer is gespecialiseerd in strategieontwikkeling en communicatie.

Strategie
Bij de bepaling van de juiste missie, marktpositie of strategie is kennis van de markt én van de samenleving van groot belang. Bureau De Heer kent dit speelveld als het gaat om voedselproductie, natuur en visserij. Door o.a. omgevingsscans, interviews en bijeenkomsten worden de markt en samenleving voor u in kaart gebracht. De uitkomsten liggen vast in rapportages en factsheets. Met een gericht advies ondersteunt Bureau de Heer u vervolgens bij het kiezen voor het beste profiel, daarmee legt u een stevige basis voor al uw communicatie.

Communicatie
Of het nu om advies of uitvoering gaat, Bureau De Heer koppelt communicatie-expertise aan inhoudelijke kennis. Goed luisteren en snel schakelen. Kritisch op de inhoud en loyaal aan de klant: met af en toe een constructieve discussie. Vervolgens een helder advies. En daarna de mouwen opstropen en aan het werk. Met altijd de beste oplossing als eindresultaat.

Bureau De Heer bestrijkt het hele communicatietraject: van strategisch advies tot het schrijven en uitvoeren van communicatieplannen, het geven van mediatraining en -begeleiding en het opstellen van persberichten.
Bij Bureau De Heer kunt u terecht voor advies op uur basis en ondersteuning voor langere tijd.

  Algemene Leveringsvoorwaarden